Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Karmod prefabrik binaların dış duvarları ten cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çAlright daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Tiny houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo ile çözebilen yapılardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada size yaptıracağınız ev ile ilgili beton systemı prefabrik ev verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında İoffer Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu prefabrik ev modelleri çeşitli prefabrik ev modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları prefabrik ev modelleri ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık seven-nine ton arasında değişir.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı prefabrik ev fiyatları modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çOkay severler.

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve present day konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Öncelikle prefabrik evler, geleneksel inşaat yöntemlerine kıyasla daha hızlı bir şekilde inşa edilebilmektedir. Bu durum, prefabrik ev yapımı sırasında hem zaman prefabrik ev hem de işçilik maliyetlerinden tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile ninety km/s rüzgar hızına kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Report this wiki page